درمان جوش زدن ابرو بعد از كاشت
علائم جوش زدن بعد از كاشت ابرو
- برآمدگي دردناك
- جوشهاي چركي
- پوسته پوسته شدن پوست
- احساس سوزش و خارش در ناحيه جوش
- قرمزي و ملتهب شدن پوست
- برآمدگي قرمز يا سر سفيد كه اطراف فوليكول موها ايجاد ميشود
علت هاي ايجاد جوش يا فوليكوليت پس از كاشت ابرو
– باكتري اي به نام استافيلوكوك ارئوس روي سطح پوست به حالت طبيعي وجود دارد كه تا زماني كه به لايه هاي زيرين پوست راه پيدا نكند منجر به مشكل نمي شود ولي به دليل ايجاد زخم يا جراحت در پوست اين باكتري به داخل پوست نفوذ كرده و ايجاد جوش در اين منطقه مي نمايد .
در كاشت ابرو نيز به دليل ايجاد سوراخهاي ريز براي كاشت فوليكولهاي ابرو امكان فعال شدن اين باكتري در محل بريدگي و تكثير آن و در نتيجه ايجاد جوش وجود دارد .
– باكتري ديگري به نام پسودوموناس كه بيشتر در استخر، سونا و جكوزي هاي عمومي كه سطح مناسبي از كلر در آب آن وجود ندارد مي تواند روي پوست ناحيه ابروهاي كاشته شده ايجاد جوش نمايد . پس اگر عمل كاشت ابرو و مو انجام داده ايد بهتر است تا يك ماه از استخرهاي عمومي استفاده نكنيد .
– باكتري ديگري كه ممكن است منجر به ايجاد جوش در ناحيه كاشت ابرو شود استرپتوكوك است كه كمتر شايع است ولي در برخي افراد مشكل ايجاد مي كند .
– باكتري نئوسپورين در موارد درماتيت تماسي آلرژيك باعث بروز جوش در ناحيه كاشت مي شود و ربطي به عوارض كاشت مو و ابرو ندارد .
– شايعترين قارچي كه توليد جوش پس از كاشت مو و ابرو مي كند پيتروسپروم است ولي خوشبختانه جوشهاي ناشي از اين قارچ به خوبي به درمانهاي ضد قارچ جواب مي دهند .
درمان جوش هاي ايجاد شده پس از كاشت ابرو
– تخليه جوش: اگر نوك جوش به رنگ زرد يا سفيد باشد نشان مي دهد كه جوش رسيده است پس مي توان با فشار دادن آنها را تخليه كرد. البته اين كار بايد در وقت شستشو با بتادين و شامپو انجام شود چرا كه تركيدن جوش مي تواند منجر به آلوده شدن قسمت هاي ديگر پوست شود .
– مصرف آنتي بيوتيكهاي موضعي : اگر جوشها عميق باشند و امكان تخليه آنها نباشد بهتر است از آنتي بيوتيك موضعي مثل كليندامايسين يا تتراسايكلين بصورت پماد استفاده كنيد .
– مصرف آنتي بيوتيكهاي خوراكي : در مورد جوشهاي ملتهب و دردناك مي توان از آنتي بيوتيكهاي خوراكي نظير كلگزاسيلين و داكسي سيلين استفاده كرد كه هر 8 ساعت بايد مصرف شوند .
– مصرف آنتي بيوتيكهاي قوي: جوشهاي مقاوم به درمان را مي توان با آنتي بيوتيك خوراكي مانند مينوسيكلين درمان كرد .
براي خواندن ادامه مطلب كليك كنيد .
برچسب: